Digitalna garaža – Vinkovci 2018-05-28T12:44:17+00:00

Parkiraj se u Digitalnu garažu u Vinkovcima!

Interaktivna radionica održat će se 1. 6. 2018. u prostoru Tehničkog učilišta Vinkovci u ulici Ljudevita Gaja 18.

Predviđeno trajanje radionice je 3 sata od 16 do 19 sati, nakon čega smo organizirali i konzultacije na vašim primjerima (svojevrsni Q&A).

Svaki sudionik imat će priliku otvoriti na licu mjesta svoj račun na stranici Google Digitalne garaže i registrirati se za besplatno polaganje e-certifikata!

Što ćete naučiti na radionici Digitalna garaža?

Uvod u digitalni marketing

Saznat ćete koje su osnovne razlike između tradicionalnog i digitalnog marketinga, te koje su bitne prednosti digitalnog u odnosu na tradicionalni.

Web stranica kao temelj digitalnog marketinga

Naučit ćete kako definirati ciljeve web stranica i zbog čega je to važno. Saznat ćete koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva, a kroz primjere iz prakse objasnit ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje istih.

Korisnici web stranice i ciljna skupina

Naučit ćete tko su korisnici vaših web stranica i zašto vam je to važno. Na primjeru besplatnog Google alata prikazati ćemo vam jednostavan način definiranja i segmentacije ciljne skupine. Nadalje, naučiti ćete što znači personalizirana web stranica te kako izraditi Personu.

Uvod u SEO – optimizacija web stranica

Objasnit ćemo vam što znači SEO (optimizacija web stranica) i kako već od sutra možete početi primjenjivati naučene tehnike.

Google My Business

Google My Business besplatan je i jednostavan alat koji tvrtkama i organizacijama omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu, uključujući Pretraživanje i Karte.

Uvod u Google AdWords oglašavanje

Naučit ćete kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google AdWords programa uz najveći povrat investicije i kako odabrati najbolju strategiju.

Uvod u Google Analytics

Otkrit ćemo vam što sve možete mjeriti pomoću Google Analytics-a i kao dobivene rezultate možete iskoristiti za optimizaciju kampanja.